likare

När man köpt en flaska med t.ex. ljusröd nagellack från en webbshop så stämmer oftast inte kulören exakt mellan färgen man köpt och bilden på webbsidan. Det beror dels på att alla data/mobil-skärmbilder sänder ut ljus medan alla färger i verkligheten absorberar ljus, dels på att olika skärmar är olika inställda så att en t.ex. ljusröd kulör ser mer orange ut på en skärm och mer röd ut på en annan. Även olika operativsystem visar samma kulör på lite olika sätt.

SC gör anspråk på att ha flest färger på marknaden och detta gör att det blir små kulörsteg mellan våra t.ex. 20 solida (SL) röda kulörer. Man kan ju bli lätt irriterad på att få hem ”fel” kulör när man med stor möda har valt och betalt sin favoritkulör från webbsidans bilder.

Som första nagellackstillverkare introducerar nu Savyron Cosmetic färglikare som man köper från WEBBSHOP. Det är skivor med riktig lack med exakt den kulör som kulörkoden anger. Många färger visar stor kulörskillnad beroende på skikttjocklek (om man målar ett eller flera lager) och detta ser man också på färglikaren. Leverans sker som brev direkt till Din brevlåda för 27 kronor. Man kan beställa flera färglikare i samma kuvert. Varje extra kostar 8 kronor.

Pengarna får man tillbaka när man köper en eller flera nagellacksflaskor.