egetval3

EGET VAL 3

Ursprungligen var det tänkt att SC skulle presentera ett par paket med 3 färger, 1 BASE COAT och 1 GLOSS 90. Paketen skulle vara t.ex. det Röda paketet med 3 röda kulörer som bestämdes av SC, och t.ex. Silverpaketet eller Det Blå paketet. Under förberedelsetiden inkom synpunkten att kunderna skulle själva kunna välja vilka kulörer som skulle ingå. Idén är bra men det är svårt att genomföra i en webbshop av dataprogrammeringsskäl.

Emellertid så bedömdes idén så intressant att programmeraren fick uppdraget att göra verklighet av Eget Val 3, som produkten nu heter. Det kan komma en Eget Val 5 senare om intresse finns, men nu börjar vi med 3.

Som enda företag i branschen kan SC nu erbjuda Eget Val med 3 flaskor som kunden väljer själv och där baslack och topplack ingår gratis i paketet. Den nya utformningen av WEBBSHOP innehåller alltså ett val som heter Eget Val 3 med en kryssruta som man markerar när man vill att flaskan man valt skall ingå i paketet. Då utförs priset med 0 kr och när man valt den tredje flaskan så lägger programmet till en rad automatiskt och den raden heter EV3 och där står priset för paketet som är 490 kronor.

Man kan även lägga till vilka andra produkter som helst men då får man så klart inte markera kryssrutan för Eget Val 3. Om man av misstag gör den markeringen så är det bara att avmarkera kryssrutan igen, så att den är tom när man går till 3: VÄLJ BETALNINGSSÄTT.

Om man tänker lite långsiktigt och tänker ha nagellacker hemma ett bra tag framöver, så tjänar man en hel del pengar på Eget Val 3.
Eftersom man kan välja alla tre som OMC så hade tre kostat 3 x 160 = 480 kr plus BASE COAT 110 kr och GLOSS 90 130 kr, blir 720 kr. Men EGET VAL 3 kostar endast 490 kr, så där gör man en bra affär!
Väljer man tre stycken TC så blir det 3 x 130 = 390, plus 110 plus 130, blir 630 kr. EGET VAL 3 är 490, så det blir en hyfsad affär det också. Antagligen väljer man kombinationer av IC/TC/20d så förtjänsten blir mellan 140 kr och 230 kr.